PRIMAL KURS 2

TEMA:

«Primal Deconditioning» er en tidagers prosess som har til hensikt å gjenoppdage indre egenskaper, kvaliteter og ressursser som etter hvert er blitt gjemt under lag på lag av kulturell, sosial og familiær oppdragelse.

Din klarhet, ærlighet, styrke og ditt mot, din tillit til livet og til deg selv, og din kjærlighetsevne, har du i realiteten aldri mistet – du har bare mistet kontakt med det.

SETTING:

I løpet av disse 10 dagene vil vi utforske mange lag av læring og påvirkning som kan ha fungert som et slags fengsel for deg. Du vil få muligheten til å gjenoppdage ditt opprinnelige ansikt, ditt indre vesen. Forholdet til dine foreldre og nære familie vil stå sentralt i denne prosessen.

TEKNIKK:

Teknikker som vil bli brukt under denne intesive gruppeprosessen er bla.a. bioenergi, pusteøvelser, psykodrama, dans, gestalt, samt aktive ledede og stille meditasjoner.

KURSLEDER:

Fysioterapeut og psykomotorisk utdannet Hilde Ask-Henriksen. Utdannelse i primalterapi, puste og kroppsterapi fra Sverige og Danmark. Også utdannelse i Bu Chi, Reiki, soneterapi og kinesologi.

PÅMELDING:

Hilde Ask-Henriksen. mobil 977 28 820.
Påmelding bekreftes ved innbetaling av kursavgift *
Pris: kr. 18.800,- inkludert kost og logi.
(kr. 4.800,- i depositum betales inn til bankkonto nr. 0540.35.42840)
* med forbehold om overtegning.

Primal kurs 1
Haugtun Kurssenter, Dokka
Neste kurs: Ikke satt opp nytt kurs enda
Les mer..
Primal kurs 2
Haugtun Kurssenter, Dokka
Neste kurs: Ikke satt opp enda
Les mer..
Weekend kurs 1
Haugtun Kurssenter, Dokka
Neste kurs: 10.-13.november 2016
Les mer..